Szolgáltatásaink

Bevezetés Szolgáltatásaink

A DCA Engineering s.r.o. a fejlesztés mindegyik fázisában támogatja a projektek készítését, egészen a szerkesztéstől, a kész szerkezeti rajzok elkészítéséig. Ennek érdekében cégünk összegyűjti , ezen a területen  dolgozó, lehető legtöbb magasan szakképzett szakembert, szerkesztőket, akik részt vesznek ezeknek a nagy projekteknek a fejlesztésében, úgy a repülőgép-iparban, mint a járműipari megrendelések terén.

 

Cégünk, a projektekkel kapcsolatos munkásságának néhány éves tapasztalata alapján –úgy külföldön, mint Szlovákiában,- megadják nekünk az alapfeltételeket ahhoz, hogy képesek legyünk egyedül is részt venni (részben, vagy teljes mértékben) a megrendelőink által fejlesztett projektekben. 

 

 

Kínálatunk:

 

- 3D tervezés  - modellkészítés, átalakítás, inováció

- 2D rajzkészítés – dokumentáció, darabjegyzék

 

 

Szakembereink, a megrendelt projekteken a következő rendszerekkel dolgoznak:

 

- CATIA V5

- Solid Works

- Autodesk Inventor

 

Tervezőink a Hamburgban, Dubnica nad Váhomban, Komárnóban, Martinban továbbá a DCA Hungary Kft. leányvállalatunk munkatársai Budapesten és Münchenben tevékenykednek.

A következő területeken dolgozunk :

- repülőgépipar: Airbus és Boeing repülőgépeknek a  kabinok belső berendezése, rakodóhelyiségek, konyhasarok, függönyök, függönysínek, vész felszereltség, menekülő útvonal, külső szerelőfelületek

- gépjárműipar: karosszéria elemekhez hegesztőszerkezetek, szerelőszerkezetek, festőkabínok